Jogosultság kezelés és csoportkezelés a Webber programban

Jogosultság kezelés és csoport kezelés a Webber programban

Csoport kezelő személy (koordinátor) létrehozása a Webber programban

A Beállítások – Cégfelhasználók  menüpontban a szürke felső menüsorban meg kell nyomni a zöld plusz gombot és ezt követően lehet csoport kezelő koordinátorként felhasználót meghívni az adott cégbe. Ez a felhasználó lehet már rögzített felhasználó, de lehet teljesen új (külső) felhasználó is.

Új felhasználó meghívása koordinátorként
Új felhasználó meghívása koordinátorként

Koordinátor jogosultságainak beállítása

A cégfelhasználók-Jogosultsági körök menüpontban állítható be, hogy milyen jogosultsági körökkel rendelkezik egy koordinátor. (csoport kezelő).

Az adott jogosultsági kör mellett a Szerkesztés gombra kattintva megnyílik a jogosultságok beállítását tartalmazó képernyő:

Jogosultsági körök
Jogosultsági körök
Jogosultsági körök beállítása
Jogosultsági körök beállítása

Csoport létrehozása a Webber programban

Csoportot a Személyek – Csoportok menüpontban lehet létrehozni a Felső szürke menüsávban található plusz gomb megnyomásával.

Csoport kezel

Csoportokhoz kiválasztható kezelő is. Csoportkezelő az a személy, aki az adott csoportban szereplő személyek adatait kezelheti. Az adatkezelési jogkörök is megadhatóak Jogosultságok menüpontban.

Csoportkezelők kiválasztása a csoportok menüpontban, a csoport neve mellett a Szerkeszt gombra kattintva, a csoport kezelők frissítése gombra kattintva lehetséges. A kezelőt pipával tudjuk jelölni.

Csoport kezelő kiválasztása
Csoport kezelő kiválasztása

Csoportba tartozó személyek kiválasztása a csoportok menüpontban, a csoport neve mellett a Szerkeszt gombra kattintva, a csoport kezelők frissítése gomb után található plusz gombra kattintva lehetséges. A személyeket pipával tudjuk jelölni.

Személyek kiválasztása a csoportba
Személyek kiválasztása a csoportba