Első indítás

Első indítás

Telepítés után az integrált rendszer az asztalon lévő NWIN ikonnal indítható, az Iktatási rendszer pedig az INTAX ikonnal.

Legelső indításkor a program Helyi adatbázis-kezelőhöz csatlakozva indul el és felajánlja a Novitax Demo Cég betöltését, amellyel a programrendszer egy teszt adatbázist hoz létre, hogy a program funkcióit  ki lehessen próbálni.

Saját teszt cég létrehozására is van lehetőség, a program Menükezelőjének főképernyőjéről indulva a Cégadatok / Cégnyitások / Új cég nyitása menüpontban. A program élesítése (regisztrálása) után ugyanitt kell megnyitni a többi vállalkozást is. Nyitott cég nélkül a modulok (programok) kipróbálása nem lehetséges.

Megrendelés előtt…

Amennyiben élesben szeretnénk használni a programrendszert, akkor a Menükezelő Egyéb menüjében a Felhasználó menüponton belül szükséges kitölteni a megrendelő adatait, illetve a honlapon a Program rendelésnél lévő dokumentumot kitölteni és eljuttatni elektronikusan vagy hagyományos módon ügyfélszolgálatunknak.

Megrendeléstől a regisztrációig

A program használatbavételét segítő anyagunk letöltéséhez kattintson ide: Megrendeléstől a regisztrációig

Program élesítése

A programrendszer Demo üzemmódját regisztrációval lehet feloldani, a forgalmazó NOVITAX Kft.  a megrendelés és a program díjának kiegyenlítése után regisztrálja a programot. A Menükezelő Egyéb menüben levő Regisztrációs eljárás leírása tartalmazza a szükséges teendőket a regisztráció lépéseiről. Regisztráció után a teszt időszakban megnyitott cégek továbbra is elérhetőek maradnak, az ügyviteli rendszer adta újdonságok és kényelmi funkciók felfedezéséhez.