Jelszóval védett megosztás kikapcsolása

Jelszóval védett megosztás kikapcsolása   A jelszavas védelem kikapcsolása lehetőséget ad a megosztott mappák könnyebb eléréséhez, így tisztában kell lenni azzal, hogy ez a fájlbiztonság terén nagyobb kockázattal jár, amiért a Novitax Kft. nem vállalhat felelősséget. Az alábbi leírás egy Windows 10 Professional operációs rendszerű számítógépen készült 2018 februári állapotnak megfelelően. Más Windows operációs rendszerek esetében … Jelszóval védett megosztás kikapcsolása részletei…

Felhasználói jogosultságok beállítása

Felhasználói jogosultságok beállítása   Mire szolgál a Felhasználói jogosultságok beállítása funkció? Adminisztrátorok és Felhasználók és hozzájuk tartozó jelszavak hozhatók létre. Az első Adminisztrátor létrehozásával kapcsolódik be a programba való Bejelentkezési funkció, ami később csak az összes Adminisztrátor/Felhasználó törlésével oldható fel. Kialakíthatók a felhasználói szerepkörök. Korlátozni lehet a Felhasználóknak a cégek, tevékenységi körök, programfunkciók, elérhető modulok, … Felhasználói jogosultságok beállítása részletei…