Személyi kedvezmény beállítása VIDEÓ

A súlyosan fogyatékos személyek csökkenthetik az adóalapot csökkentő kedvezmények érvényesítése után maradt személyi jövedelemadójukat havonta, a minimálbér 5%-ával, amely csökkentést a NOVITAX Kft. bérszámfejtő programja a videóban is látható beállítások rögzítése esetén automatikusan figyelembe is vesz.

Első házasok kedvezményének beállítása VIDEÓ

A személyi jövedelemadó alapja csökkenthető az első házasok kedvezményével. A kedvezmény 24 hónapig érvényesíthető, érvényesítésére a házaspár akkor jogosult, ha 2014. 12. 31-ét követően került sor a házasságkötésre, és legalább egyiküknek ez az első házassága. A videóban látható személyi beállítások rögzítése után a NOVITAX Kft. bérszámfejtő programja az első házasok kedvezményét a számfejtéskor figyelembe is … Első házasok kedvezményének beállítása VIDEÓ részletei…

Családi kedvezmény beállítása VIDEÓ

A családi kedvezmény érvényesítéséhez szükséges beállításokat tartalmazza a videó. Az eltartottak adatainak rögzítése alapján, a Novitax bérszámfejtő program megállapítja a havonta maximálisan érvényesíthető családi kedvezmény összegét, mely a felhasználó által, a nyilatkozat alapján igényelt összeg megadása után a számfejtésben érvényesíthető.