Idegen nyelvű számfejtő lap

A Novitax bérszámfejtő program alkalmas idegen nyelvű számfejtő lap pl.: angol vagy német nyelvű számfejtő lap készítésére.

 

Az idegen nyelvű számfejtőlapon megjelenő szövegek

Az idegen nyelvű számfejtő lapra kiírandó szövegeket a felhasználónak kell lefordítania, és feltöltenie a Novitax bérszámfejtő programba. A fordítás az alábbi helyeken adható meg.

Jogcímek

A Törzsadatok – Idegen nyelvű adatok – Jogcímek menüpontban a jogcím, és az ország kiválasztása után kell rögzíteni a megnevezést. Itt minden használatban lévő jogcím idegen nyelvi fordítását szükséges rögzíteni.

Idegen nyelvű jogcímek
Idegen nyelvű jogcímek

A lista egyéb szövegei

A lista egyéb szövegeit, amelyek nem a jogcímekből íródnak ki a számfejtő lapra, a lista nyelvének kiválasztása után, a „Szerkesztés” gombra kattintva lehet megadni:

Lista nyelv kiválasztás
Lista nyelv kiválasztás

Szerkesztés:

Szerkesztő felület

Szerkesztő felület

Az idegen nyelvű sorokba kattintva megadhatóak a szavak.

Exportálási, importálási lehetőség van, így a „szótár” elküldhető a fordítóhoz, majd visszatölthető lesz – egyszerű szöveg fájlként használható.

Fésülés: a megnyitott „szótár” egy kiválasztható másik „szótár”-ral összefésülhető, ez azt jelenti, hogy a két különböző szótárból egy harmadik szótárt készítünk, ami minden mező kitöltésére törekszik.

A számfejtő lap elkészítése

Az idegen nyelvű számfejtő lap, a Kimutatások – Havi listák – Számfejtés elszámolási lapok – Számfejtő lap útvonalon, a Lista nyelvének kiválasztásával, az alábbi beállítással kérhető le:

Idegen nyelvű számfejtő lap lekérdezés
Idegen nyelvű számfejtő lap lekérdezése

Idegen nyelvű számfejtő lap

Idegen nyelvű számfejtő lap