INTAX 2018. évi 19.01-es verzió

INTAX 2018. évi 19.01-es verzió

Érvényességi dátumok

Demó verzió érvényessége: 2018.02.28.
Regisztrált verzió érvényessége könyvelő programok: 2018.03.31.
Regisztrált verzió érvényessége bérszámfejtő program:  2018.04.15.
Regisztrált verzió érvényessége számlázó programok: Nincs időkorlát
Program verzió érvényessége: 2018.04.24.

Programrendelés 2018. évre

Szeretnénk megkímélni Önöket attól, hogy a programátvételi lapot esetleg feleslegesen kitöltsék és visszajuttassák részünkre. Ezért a programhasználati szándékukat folyamatosnak tekintjük, amelyet nem tör meg az évváltás. 2018. évre vonatkozóan tehát csak akkor kell programátvételi lapot kitölteni, ha a 2017. évhez képest változnak a programhasználat feltételei, esetleg a programot rendelő cég adataiban van változás, vagy az előző években még nem használt NOVITAX programot.

A programátvételi lap honlapunkon kitölthető (https://novitax.hu/megrendeles/), vagy nyomtatványként is letölthető .

Programátvételi lap a 2018. évi programrendszerekhez

A honlapon kitöltött programátvételi lapok adatai azonnal bekerülnek szerződés nyilvántartásunkba, ezért kérjük, hogy lehetőleg a honlapon közöljék megváltozott programhasználati szándékukat.

Programregisztráció

Ahogy azt már megszokhatták, a honlapunkról valamennyi programunk, így a 2018. évi is csak demo verzióban tölthető le. A demo verzió 2018. január és február hónapokra fogad el bizonylatokat. A feldolgozási határidő meghosszabbításához tehát a 2018. évi programot is regisztráltatni kell, a regisztráció feltétele az esedékes programhasználati díjak megfizetése.

A regisztrációs eljárás részletes leírását itt olvashatják.

Regisztráció!

Mielőtt a 2018. évi Intax program megnyitásra kerül kérjük egyeztessen könyvelőjével, hogy már 2018-ban a következő évi adatok (pénzforgalmi áfa, adózási mód…stb) jól legyenek beállítva. Nyitás után ellenőrizze a 2018. évi  menükezelő adatokat (pénzforgalmi áfa, adózási mód…stb).

 

Figyelem!

Hibás nyitás esetén a forgalmazó sem tudja a nyitási módosításokat változtatni. Hibás nyitás esetén a céget újra kell nyitni és újra kell rögzíteni az adatokat!!!

Cégnyitás/Gépi nyitás előző évből menüpontban nyitható át a már előző évről az adott vállalkozás.

Ha új céget kíván nyitni a felhasználnó, akkor továbbra is a Cégnyitás/Új cég nyitása menüpontban kezdeményezheti.

Ha a felhasználó a Gépi nyitás előző évből választotta, akkor a törzsadatok átnyilnak.

Új cég nyitása adatok betöltésével menüpont használatával a könyvelőnél már megnyitott cégek Intax-os megnyitása történik, csak egyszer használható.

Az INTAX programrendszer 19.01-es változatának legfontosabb változásai a következők: