INTAX 2018. évi 19.05-ös verzió

INTAX 2018. évi 19.05-ös verzió

Érvényességi dátumok

Demó verzió érvényessége: 2018.02.28.
Regisztrált verzió érvényessége könyvelő programok: 2018.11.30.
Regisztrált verzió érvényessége bérszámfejtő program:  2018.12.15.
Regisztrált verzió érvényessége számlázó programok: Nincs időkorlát
Program verzió érvényessége: 2018.12.27.

Programrendelés 2018. évre

Szeretnénk megkímélni Önöket attól, hogy a programátvételi lapot esetleg feleslegesen kitöltsék és visszajuttassák részünkre. Ezért a programhasználati szándékukat folyamatosnak tekintjük, amelyet nem tör meg az évváltás. 2018. évre vonatkozóan tehát csak akkor kell programátvételi lapot kitölteni, ha a 2017. évhez képest változnak a programhasználat feltételei, esetleg a programot rendelő cég adataiban van változás, vagy az előző években még nem használt NOVITAX programot.

A programátvételi lap honlapunkon kitölthető vagy nyomtatványként is letölthető .

Programátvételi lap a 2018. évi programrendszerekhez

A honlapon kitöltött programátvételi lapok adatai azonnal bekerülnek szerződés nyilvántartásunkba, ezért kérjük, hogy lehetőleg a honlapon közöljék megváltozott programhasználati szándékukat.

Programregisztráció

Ahogy azt már megszokhatták, a honlapunkról valamennyi programunk, így a 2018. évi is csak demo verzióban tölthető le. A demo verzió 2018. január és február hónapokra fogad el bizonylatokat. A feldolgozási határidő meghosszabbításához tehát a 2018. évi programot is regisztráltatni kell, a regisztráció feltétele az esedékes programhasználati díjak megfizetése.

A regisztrációs eljárás részletes leírását itt olvashatják.

Regisztráció!

Mielőtt a 2018. évi Intax program megnyitásra kerül kérjük egyeztessen könyvelőjével, hogy már 2018-ban a következő évi adatok (pénzforgalmi áfa, adózási mód…stb) jól legyenek beállítva. Nyitás után ellenőrizze a 2018. évi  menükezelő adatokat (pénzforgalmi áfa, adózási mód…stb).

A Wintax adatvédelmi megoldásainak érvényesítése

Mint arról több alkalommal is tájékoztattuk Önöket, az adatvédelmi törvény előírásai miatt több ponton módosítottuk a Wintax adatvédelmi rendszerét. A módosítások lényegét  elektronikus levelünkben megosztottuk már korábban Önökkel. Most abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a védelmi funkciók bekapcsolásához (ami nem kötelező, de erősen ajánlott) az új verzió betöltése után mit kell tenniük.

Minden adatvédelmi feladattal kapcsolatos részletes leírást a WINTAX (főmenü) verzió információjában megtalálnak, kérjük, hogy feltétlenül olvassák el!

Figyelem!

Hibás nyitás esetén a forgalmazó sem tudja a nyitási módosításokat változtatni. Hibás nyitás esetén a céget újra kell nyitni és újra kell rögzíteni az adatokat!!!

Cégnyitás/Gépi nyitás előző évből menüpontban nyitható át a már előző évről az adott vállalkozás.

Ha új céget kíván nyitni a felhasználnó, akkor továbbra is a Cégnyitás/Új cég nyitása menüpontban kezdeményezheti.

Ha a felhasználó a Gépi nyitás előző évből választotta, akkor a törzsadatok átnyilnak.

Új cég nyitása adatok betöltésével menüpont használatával a könyvelőnél már megnyitott cégek Intax-os megnyitása történik, csak egyszer használható.

Az INTAX programrendszer 19.05-ös változatának legfontosabb változásai a következők: