Regisztrációs hírek

Regisztrációs hírek

Ebben az évben nem kell a tavalyi eljárást megismételni, a regisztrációs jogosultságukat átnyitjuk a következő évre, nem kell újra regisztrációs fiókokat létrehozniuk. Vagyis a 2020. évi verzió letöltése után az előző évi adatokkal technikailag regisztráltak lesznek, a regisztráció a programhasználati díj megfizetése után válik véglegessé.
A regisztráltság nem vonatkozik a könyvelt (bérszámfejtett stb.) cégekre. Tapasztalataink szerint ez a kör változik az évek között a legtöbbet, és meg akartuk adni Önöknek azt a lehetőséget, hogy felülvizsgálhassák, hogy mely cégekkel szeretnének dolgozni az előző évihez képest.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, ha átnyitnak egy olyan céget, amely az előző évben regisztrált volt, akkor a program a nyitás után megkérdezi, hogy “A regisztrált cégek közé fel kívánja venni az átnyitott céget?“.
  • A “Nem” esetén az átnyitott cég nem lesz regisztrált,
  • az “Igen” esetén a program tovább kérdez: “A tavalyi regisztráció alapján?
    1. Az “Igen” esetén a cég az előző évi jogosultságokkal regisztrált lesz,
    2. a “Nem” esetén üresen (az előző évi bejegyzések is törlődnek) megjelenik a cégregisztrációs képernyő, amelyen be kell jelölni a cégjogosultságokat.

A cégjogosultsági adatok tárolása után a cég regisztrált lesz.

A cégregisztrációs adatokat év közben a szokott módon meg lehet változtatni, ha azt a nyitáskor elmulasztották volna, vagy évközben adódik valamilyen változás.
A regisztrációkezelők (e-mail címek) változását az erre vonatkozó adatlap kitöltése helyett az adminisztrátori jogosultsággal rendelkező felhasználó e-mailben kezdeményezheti.
Az adminisztrátori jog átadására új adatlapot vezettünk be.