WebBér 2019. évi 2.1-es verzió

WebBér 2019. évi 2.1-es verzió információk

A WebBér 2.1 használatához kérjük, töltsék le a Bér programból a legfrissebb verziót a https://novitax.hu/letoltes/frissites-felhasznaloinknak/programok-2019/ oldalról a Novitax teljes telepítő 2019 linkre kattintva. A programfrissítést követően a “Szerviz”-“Áttérés dinamikus jelenléti ívre” menüpontot indítsák el.
A részletes, óra-perc alapú használat érdekében, be kell állítani a “WebBér ” / “Jogviszonyadatok előkészítése” menüpontban az adott személyek esetében a Részletes beosztás, munkaidő-analitika és jelenlét online vezetése paramétert. (Ezen paramétert lehetőség van bejelölni a Személy-Személyi adatok képernyőn a WebBér fülön is).

Munkaidő adatok menüpontban rögzíthetőek a részletes időadatok

Koordinátori jogkörrel belépve  a Beosztások ill. a Munka-időanalitika menüpontban, dolgozói jogosultsággal a Jelenlét menüpontban  rögzíthetőek a részletes (óra-perc) alapú időadatok.

A menüpontba belépve a kiválasztott nap mellett megjelenő nyílra kell kattintani:

Részletes idő-adat rögzítés 1
Részletes idő-adat rögzítés 1

 

 

 

 

 

A felugró ablakban megtekinthetőek a korábban rögzített adatok. Új adat rögzítéséhez a ceruza ikont kell megnyomni:

Részletes idő-adat rögzítés 2
Részletes idő-adat rögzítés 2

 

 

 

 

 

A részletes időadat rögzítéséhez a zöld háttérrel megjelenő Új sorok rögzítése sorra kattintva adhatóak meg az adott naptári napon belül a részletes időadatok:

Részletes idő-adat rögzítés 3
Részletes idő-adat rögzítés 3

 

 

 

 

 

Kimutatások menüpont

A kimutatások menüpontban korábban elérhető listák (Napi létszám, Távollétek, Szabadságok, Felhasználók listája, Munkavállalók listája) kiegészültek az óra perc-adatokkal lekérhető Személyi jelenlétek ill. Összesített jelenlét ív listákkal.

A Dolgozói jogosultsággal elérhető Jelenlét menüpontból elérhető beosztás nyomtatás is részletes adatokkal kérhető le.

Személy Dashboard 

A személy dashboardon elérhető az aktuális beosztás

A koordinátori Dashboard 

Koordinátori Dashboardon a “Napi létszám” és a “Távollevők” ablakból is elérhetőek az adatot részletező kimutatások. Így a koordinátor például egy kattintással lekérheti, hogy ki hiányzik az adott napon.