Webber felhasználók kezelése, e-mail cím nélküli felhasználók kezelése

Webber felhasználók kezelése, e-mail cím nélküli felhasználók kezelése

A Webber programot lehetőség van, oly módon használni, hogy az adott cégben foglalkoztatott személyek, munkavállalói felhasználói jogosultságot kapnak a rendszerben. Ebben az esetben a munkavállalók tudnak a rendszerben szabadságot kiírni, jelenléti ívet vezetni ill. dokumentumokat kezelni.

Munkavállalói jogosultsággal rendelkező felhasználók az offline rendszerből történő első feltöltés alkalmával jönnek létre. (Webber rendszer feltöltése adatokkal bejegyzésben leírtak szerint). A felhasználók e-mail címét az offline rendszerben a “Személyek ” / “Személyi adatok” menüpont Elérhetőségek fülön kell megadni. Az e-mail cím a továbbiakban a felhasználó azonosítója lesz a Webber rendszerben. Amennyiben a felhasználói fiókhoz kapcsolódó e-mail címet változtatni szeretnénk a ber.novitax.hu felületen be kell lépni az adott fiókba, a Felhasználói fiók szerkesztése menüpontba:

Felhasználói fiók szerkesztése
Felhasználói fiók szerkesztése

Az e-mail címet egyszerűen módosítani kell a kívánt új e-mail címre:

E-mail cím változtatatás a felhasználói fiók szerkesztése menüpontban
E-mail cím változtatás a felhasználói fiók szerkesztése menüpontban

E-mail cím nélküli személyek kezelése a Webber rendszerben

A személyek offline rendszerből történő feltöltése megvalósulhat oly módon is, hogy feltölteni kívánt személyeknek nincs e-mail címük. Az e-mail cím nélküli foglalkoztatottak megjelennek a Személyek menüpontban, de nem szerepelnek a Beállítások-Cégfelhasználók menüpontban. E-mail cím nélkül ugyanis nem jön létre felhasználói szintű hozzáférés a Webber rendszerhez.

E-mail cím nélküli személyek nem tudnak belépni a Webbér rendszerbe. Szabadságaikat ill. a bérszámfejtés részére továbbküldendő adataikat egy koordinátor jogosultsággal rendelkező személy tudja kezelni.