Megrendeléstől a regisztrációig 2019-től

1.       MEGRENDELÉS: A kitöltött programátvételi lap visszajuttatásával a NOVITAX Kft-hez (novitax@novitax.hu e-mail címre) vagy a honlapon a program megrendelés leadásával.

2.       DÍJFIZETÉS: Az e-mailben kapott díjfizetési értesítő kiegyenlítésével.

3.       TELEPÍTÉS: Programunk letöltésével (a letöltéshez kattintson ide).

4.       PROGRAM AKTIVÁLÁSA:

A megrendelés során megadott regisztrációra engedélyezett email címekre aktiváló levelet küldünk ki. A levélben szereplő linkre kattintva aktiválhatja a regisztrációs email címét (regisztrációs fiókot).
Ez alapján a NOVITAX Kft. létrehozza a megadott email címek regisztrációs fiókjait.
A regisztrációs jogok kezelésével rendelkező munkatársak, regisztrációs fiókjuk aktiválása (jelszavuk megadása) után megkapják azt a jogosultságot, hogy az ilyen jogosultsággal nem rendelkező munkatársak számára is számítógépükön beállítsák a regisztrációs jogosultságokat.
A programba belépve a „Regisztráció/Regisztrációkezelés bejelentkezéssel” menüpontban az előzőleg aktivált email cím és a jelszó megadásával lehet belépni a regisztrációs fiókokba. A bejelentkezés és belépés után megjelennek az email címhez tartozó elérhető regisztrációk (NOVITAX programhasználók), és beállíthatók az adott géphez tartozó regisztrációs jogosultságok. A regisztrációs jogosultsággal nem rendelkező számítógépeknek (felhasználóknak) itt lehet adni, vagy visszavenni (törölni) regisztrációs jogokat. A beállítások után a változások elküldése gombra való kattintással lehet aktiválni a beállításokat.

A programban a használni kívánt cégeket a „Cégnyitások / Új cég nyitása” menüpontban lehet megnyitni, a korábbi évek adatállományait a „Gépi nyitás előző évből” menüpontban lehet átnyitni. A cég megnyitását követően a regisztrációs felületen lehet a cégekhez használni kívánt programokat jelölni és regisztráltatni.

Számlázó programunk regisztráció előtti használatáról itt olvashatnak bővebben (a NAV adatszolgáltatás miatt)

A regisztrációra engedélyezett e-mail címeik vagy az egyéb használt email címeik módosítására az erre a célra alkalmas nyomtatvány kitöltésével és visszajuttatásával van lehetőség (nyomtatvány letöltése). A nyomtatványt kérjük, cégszerűen aláírva juttassák vissza részünkre.