Webber használata e-mail cím nélküli foglalkoztatottak esetén

Webber használata e-mail cím nélküli foglalkoztatottak esetén

Amennyiben a foglalkoztatottak (munkavállalók) nem rendelkeznek e-mail címmel, így Webber felhasználói fiókkal sem, adataikat a rendszerben a koordinátor jogosultsággal rendelkező felhasználó tudja kezelni. Az alábbi adatokat lehet ilyen esetben nyilvántartani.

Szabadságnyilvántartás

Szabadságok kezelése e-mail cím nélküli felhasználók esetén, a koordinátor által a Szabadságok elbírálása menüpontban történik. A művelet mezőben ki kell választani és a Kiírás paramétert kell választani és az adott személynél a kívánt napot bepipálni:

Szabadság-kiírás
Szabadság-kiírás

Munkaidő-adatok kezelése e-mail cím nélküli személyek esetén

Koordinátori vagy admin jogkörrel belépve lehetőség van a fenti személyek munkaidő-adatait módosítani. Amennyiben az adott személy munkaidő-analitikáit kezelheti a koordinátor, ezt a “Munkaidő” / “Munkaidő-analitikák” menüpontban van lehetőség megtenni.

A jogosultság-kezelésről kérjük tekintsék meg bejegyzésünket:

Jogosultság kezelés és csoportkezelés a Webber programban

Adatváltozások kezelése e-mail cím nélküli személyek esetén

Koordinátor vagy admin jogosultsággal rendelkező felhasználók, az általuk kezelt személyek adatait módosíthatják az Adatváltoztatás menüpontban .

Dokumentumok kezelése e-mail cím nélküli személyek esetén

Koordinátor vagy admin jogosultsággal rendelkező felhasználók, az általuk kezelt személyek dokumentumait megtekinthetik/kezelhetik az Dokumentumtár menüpontban .