Zárolás, zárás a WebBér programban

Zárolás, zárás a WebBér programban

A koordinátor jogosultsággal rendelkező felhasználó le tudja zárni a munkaidő-analitikát. Ez a zárolás funkció, melyet személyenként ill. csoportosan is végrehajthat a koordinátor.

Személyenkénti zárolás:

A “Munkaidő” – “Munkaidő-analitikák” menüpontban egy személyt kiválasztva lehetőség van az analitika zárolására adott napig:

Zárolás az analitika menüpontban
Zárolás az analitika menüpontban

Lehetőség van csoportos zárolásra.  A “Munkaidő” – “Munkaidő-analitikák” menüpontban a csoportos zárolás ikonra kattintva megadható az a dátum ameddig minden személy adata zárolásra kerül:

Csoportos zárolás
Csoportos zárolás
Csoportos zárolás dátum
Csoportos zárolás dátum

Zárolt időszakra már nem tud szabadságot igényelni a dolgozó ill. nem tud távollétet jelezni a koordinátor részére.

Bérszámfejtői zárás

A bérszámfejtő a bérszámfejtés megkezdése előtt a “WebBér ” / “Bérszámfejtés” / “Bérszámfejtés megkezdése” menüpontban a Számfejtést elkészítő zárás paraméter kiválasztásával ill. a dátum megadásával lezárja a WebBér rendszerben tárolt munkaidő-analitikákat.

Számfejtés zárás a Novitax Bér programban

A számfejtés befejezése után a “WebBér ” / “Bérszámfejtés” / “Számfejtések véglegesítése” menüpontot  kell választani és bal oldal lent a dátumot beírni.  A számfejtések véglegesítése menüpont elindításával feltöltésre kerülnek a végleges, számfejtett munkaidő adatok.

WebBér számfejtések véglegesítése visszanyitás

A bérszámfejtő programban a “Szerviz ” / “WebBér számfejtések véglegesítése visszanyitás” menüpont segítségével lehet visszanyitni a korábban lezárt időszakot.