Importálási lehetőségek a Novitax bérszámfejtő programba áttérés esetén

Az alábbi importálási lehetőségekkel tudjuk segíteni az áttérést más bérszámfejtő programból:

Személyi adatok importálása

Az alábbi leírásban szereplő struktúra alapján elkészített személyi adatokat tartalmazó fájl beimportálható a Novitax bérszámfejtő programba a “Szerviz ” / “Importok” / “Személyi adatok importálása” menüpontban.

Személyi adatok importálása Novitax-Bér

Hozzátartozói adatok importálása

Az alábbi leírásban szereplő struktúra alapján elkészített hozzátartozói adatokat tartalmazó fájl beimportálható a Novitax bérszámfejtő programba a “Szerviz ” / “Importok” / “Hozzátartozók importálása” menüpontban. Ezeket a hozzátartozói adatokat a különböző kedvezmények érvényesítéshez, az adatszolgáltatás és igazolások helyes kitöltéséhez használja a Novitax bérszámfejtő program.

Hozzátartozók import-Novitax Bér

Távolléti díjba beszámító pótlékok importálása

Az alábbi leírásban szereplő struktúra alapján elkészített távolléti díjba beszámító pótlék adatokat tartalmazó fájl beimportálható a Novitax bérszámfejtő programba a “Szerviz ” / “Importok” / “Távolléti díjba beszámító pótlékok importálása” menüpontban. Ezeket a pótlékadatokat a távolléti díj számításához használja a Novitax bérszámfejtő program.

Távolléti díjba beszámító pótlékok import-Novitax Bér

Az alábbi leírásban szereplő struktúra alapján elkészített TB járulékalapok adatokat tartalmazó fájl beimportálható a Novitax bérszámfejtő programba a “Szerviz ” / “Importok” / “TB járulékalap importálása” menüpontban. Ezeket az járulékalapokat a Foglalkoztatási igazoláson szereplő járulékalapokhoz használja a Novitax bérszámfejtő program.

TB járulékalap importálása a foglalkoztatói igazolás elkészítéséhez

E-mail címek importálása

Az alábbi leírásban szereplő struktúra alapján elkészített e-mail cím adatokat tartalmazó fájl beimportálható a Novitax bérszámfejtő programba a “Szerviz ” / “Importok” / “Email címek importálása” menüpontban. Ezeket az e-mail címeket a különböző igazolás e-mail-ben történő kiküldéséhez, illetve a Novitax WebBér rendszerének bevezetéséhez használja a Novitax bérszámfejtő program.

E-mail címek importálása a Novitax bérszámfejtő programba

SZÉP kártya számlaszámok importálása

Az alábbi leírásban szereplő struktúra alapján elkészített SZÉP kártya számlaszámokat tartalmazó fájl beimportálható a Novitax bérszámfejtő programba a “Szerviz ” / “Importok” / “SZÉP kártya számlaszámok importálása” menüpontban. Ezeket a SZÉP kártya számlaszámokat, a SZÉP kártya juttatás számfejtése esetén, utalási lista és utalási fájl készítéséhez használja a Novitax bérszámfejtő program.

SZÉP kártya számlaszámok import

 

Az alábbi leírásban szereplő struktúra alapján elkészített irat jelszó adatokat tartalmazó fájl beimportálható a Novitax bérszámfejtő programba a “Szerviz ” / “Importok” / “Irat jelszó importálása” menüpontban. Ezeket a jelvaszakat, a különöböző igazolás kiküldése előtti titkosításhoz használja a Novitax bérszámfejtő program.